Kids&Us Alcanar

A casa o als centres: l’anglès continua a Kids&Us

Publicat 06/11/2020

Gairebé 50.000 alumnes segueixen aprenent anglès mitjançant les plataformes online de Kids&Us, tot i que les autoritats sanitàries de les regions on viuen hagin suspès les activitats extraescolars presencials per reduir els contagis.  

Això ens porta a una situació amb múltiples escenaris per als nostres alumnes en funció del país i la regió on viuen:  

- A Espanya el panorama és desigual: hi ha zones en què les activitats extraescolars s'han suspès, zones amb restriccions d'aforament i zones en què es pot assistir a aquestes activitats amb certa normalitat. 

- A França hi ha, fins al moment, tres centres que han interromput l’activitat presencial, mentre que la resta continuen amb normalitat o restriccions d’aforament.   

- A  Itàlia, l’assistència als centres no s’ha vist gaire alterada i s’està duent a terme, fins al moment, amb relativa normalitat. 

Malgrat aquesta situació, els alumnes de Kids&Us no deixen d’aprendre anglès tant si continuen fent classes presencials al centre Kids&Us com si es veuen obligats a quedar-se a casa després de l’escola.  

Avui dia pràcticament 30.000 alumnes estan fent ús de la Kids zONe, la plataforma online per a nens i nenes de 3 a 8 anys; i uns 20.000 alumnes aprenen des de la T&T zONe, la plataforma dirigida als cursos de Tweens i Teens. Gràcies a les nostres plataformes online, els alumnes de Kids&Us segueixen aprenent anglès des de les seves llars. I ho seguiran fent, encara que la situació sanitària canviï els pròxims dies o setmanes. 

Compartiu-ho >